Ved fotosessionen vil vi tage en masse forskellige billeder. Efterfølgende laver jeg et udvalg af alle de gode  billeder, som I får sendt hjem elektronisk (let redigerede i et privat web-katalog på www.pixieset.com), således at I selv, stille og roligt, kan udvælge dem, hvor I synes at stemningen og udtrykkene er bedst. Herefter redigerer jeg de billeder i ønsker færdige, og I får tilsendt i højst mulige opløsning i jeres mailboks. Billederne redigeres så naturligt som muligt - så det bedste udtryk kommer frem. Såfremt I ønsker at billederne redigeres som modelbilleder, så spørg efter special pris. Billederne bliver leveret elektronisk per mail med WeTransfer - og I skal bare trykke på "Download" så overføres billederne automatisk til jeres PC/MAC. Billederne vil blive gemt i jeres "Overførelses-folder" på PC/MAC.
Herefter kan billeder bruges frit på alle elektronisk medier, I kan få dem printet hos den lokale fotohandler eller via fototjenester på nettet. Jeg har også forhandlet en rabataftale på plads hos www.dinebilleder.dk - som printer meget professionelt. Her skal i bare bruge rabatkoden: LisbethBechFoto - så får i 10%.
De bestilte billeder vil blive opbevaret lokalt hos mig i 6 måneder, hvorefter de vil blive slette når jeg kører mine regelmæssige "billede-oprydningsprocedurer". Ikke bestilte billeder vil blive slettet efter aflevering af billederne med mindre andet er aftalt.
Jeg har skrevet de fleste af mine priser ind under billederne for de forskellige typer af fotoopgaver, som er angivet i venstre side. Alle priserne er opgivet incl moms.
Såfremt du ønsker at give et gavekort til en du holder af - kan jeg lave et elektronisk gavekort, som kan printes ud.
Studiet kan rumme grupper op til 6 personer.
Jeg tager også ud og fotograferer familier, til fester, events mm. Ring/skriv for en pris.
Back to Top